INTEMPESTUS-LARP

Aloittelijaystävällinen liveroolipeli

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen on päättynyt! Alla olevilla lomakkeilla voi kuitenkin ilmoittautua varapelaajaksi tulemaan jonkun perumaan joutuvan pelaajan tilalle. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostitse.

Pelissä joidenkin hahmojen kohdalla vastaantulevat rankemmat teemat on koottu pelin triggerilistaan, käythän sen läpi ennen ilmoittautumista.

Pelaajavalinnat ja hahmojako

Pelaajat valitaan ja hahmot jaetaan ilmoittautumisten sopivuuden ja selkeyden perusteella, ei ilmoittautumisjärjestyksessä. Sanallisen ilmaisun mestaruutta ei edellytetä, mutta mahdollisimman selkeästi ilmaistut toiveet ja kuvaukset siitä, mitä haluat peliltä, helpottavat pelaajavalintojen tekemistä.

Ilmoittautumisessa saa toivoa mitä tahansa pelin hahmoista (paitsi erikseen hahmolistan loppupuolelle merkityt NPC-hahmot) ja mahdolliset rajoitteet koskien pelisisältöjä tai käytännön asioita tulee ilmaista selkeästi.

Pelissä on 42 haettavaa hahmoa. Jos hakijoita tulee tätä enemmän, kaikki eivät valitettavasti mahdu mukaan ja hahmopaikat joudutaan täyttämään arvioidun sopivuuden perusteella. Huomioithan myös sen, että jos toivomasi hahmot eivät vastaa toiveitasi pelin sisällön tai rajoitusten osalta, sinulle saatetaan tarjota jotain muuta kuin toivomaasi hahmoa.

Ilmoittautumislomakkeet

Ilmoittautuminen tapahtuu Google Forms -lomakkeella ja niissä on hieman eri kysymykset ensikertalaisille ja kokeneille larppaajille. Jos olet pelannut vasta yhden tai muutaman pelin ja pelitoiveiden muotoileminen kokeneempien ilmoittautumislomakkeeseen tuntuu haastavalta, voit ilmoittautua ensikertalaisten lomakkeella. Jokainen hakija lähettää kuitenkin vain yhden lomakkeen.

Ensikertalaisten ilmoittautumislomake

Kokeneiden ilmoittautumislomake

Apua ilmoittautumiseen

Epel Larp ry:n Opas larppeihin ilmoittautumiseen on erittäin hyödyllinen tietopaketti larppauskokemukseen katsomatta.

Varsinkin ensikertalaisille, mutta miksei myös muillekin ilmoittautujille, ovat apuna myös ilmokummit Annu H. ja Katri P. Heiltä voi kysyä neuvoa, jos johonkin ilmoittautumislomakkeen kysymykseen vastaaminen tuntuu haastavalta. Ilmokummit tavoittaa sähköpostitse ilmokummi@gmail.com

Huomioithan, että ilmokummit avustavat nimenomaan ilmoittautumislomakkeen vastauksiin liittyvissä asioissa; muissa kysymyksissä liittyen pelin sisältöihin, käytännön asioihin tai mihin tahansa muuhun, ota yhteys pelinjohtoon: intempestuslarp@gmail.com