INTEMPESTUS-LARP

Aloittelijaystävällinen liveroolipeli

Tiimi

Haluatko tutustua tämän larpin tekijätiimiin? Täältä löydät esittelyt meistä kaikista! Pelintekotiimiin saat yleisluontoisissa käytännön- ja pelinjohtoasioissa parhaiten yhteyden sähköpostilla. Jos kuitenkin haluat tavoittaa tietyn henkilön, voit ottaa yhteyttä pelaajille sähköpostilla lähetettäviin puhelinnumeroihin tai etsiä meitä Facebookista.

Matilda M., 29, pelinjohtaja ja kirjoittaja

Kirjapinoista, historiafanatismista, loputtomista teekupposista – niistä on tämän larpin PJ tehty. Rakkaus taiteisiin ja tarinoihin ajoi minut sekä larppiharrastuksen että teatteri- ja kirjallisuustieteen yliopisto-opintojen tielle. Olen humanisti hyvässä sekä pahassa ja niin kovasti korpinkynsi, että se on jo vähän huvittavaakin. Larppauksessa minua sytyttävät hahmojen väliset kiemuraiset suhteet, valintojen eteen joutuminen sekä hahmolähtöinen tarinanluonti, ja päädyinkin hahmokirjoittajaksi ensin Epel Larpin aloittelijaystävälliseen Olipa kerran Tylypahkassa -larppiin v. 2018 ja nyt ikiomaan Intempestukseeni. Olen tiimimme Nuhanenä, koska valitan pölystä enkä selviä elämästä ilman nenäliinapakettia.

Emmi S., 28, kirjoittaja

Olen tiimin Vilkas, eli vähän levoton kirjoittamisesta, punaviinistä ja kieroista ajatuksista elävä jokapaikantimanttikaivoslainen. Off-game-elämässä valmistun jotakuinkin ja toivottavasti peliin mennessä hallintotieteiden maisteriksi. Kirjallisuuden goottilaiset kauhuklassikot, historiallinen fiktio ja hyytävät pahikset iskevät lujaa. Myös disney ja musikaalit ovat lähellä sydäntä. Larpeissa niin ikään hyvän ja pahan määritelmä ja sen horjuminen, eeppiset romanssit sekä hahmojen väliset henkilökohtaiset skismat kiehtovat. Olen kirjoittanut larppeja enemmän tai vähemmän vuodesta 2006 (oli se sitten ylpeilyn aihe tai ei :D), viimeisimpänä hahmoni heräsivät eloon viime vuoden aloittelijaystävällisessä Epel Larp ry.n järjestämässä X%-larpissa.

Miia P., 30, kirjoittaja

Minut valittiin tiimin Viisaaksi tietenkin säkenöivän älyni, mutta ennen kaikkea tyynen habitukseni vuoksi. Larppailua olen harrastanut viimeiset kymmenen vuotta, ja pelejä kirjoittanut kourallisen. Larpeissa kiehtovat hahmojen väliset jännitteet, moraaliset dilemmat ja spontaanisti kehittyvät ratkiriemukkaat tilanteet. Parasta larppauksessa on kuitenkin mahtava harrastusporukka ja uudet ystävät. Pelien ulkopuolella larppaan biologia ja ragean feminismistä. Rakastan sarjakuvia ja niiden piirtämistä, ja taide muutenkin on sydäntä lähellä. Olenkin vastuussa Intempestuksen visuaalisesta ilmeestä ja näistä nettisivuista.

Katri P., 31, alkuvaiheen ideoija, ilmokummi ja tiimin yleinen resurssi

Olen entinen wannabe-ammattikirjailija ja nykyinen epäpätevä sosiaalityöntekijä, joka palailee pikkuhiljaa kirjoittamisharrastuksen pariin pelejä tekemällä. Olen aloittanut larppaamisen vuonna 2004 ja pelejä on kertynyt noin 150. Larppaamisessa nautin draaman ja vaikeiden ihmissuhteiden pelaamisesta, mutta pelaaminen on minulle kuitenkin ensisijaisesti leikkiä ja hauskanpitoa kavereiden kanssa. Pelintekijänä olen varsin kokematon, mutta onneksi olen naimisissa pj-konkarin kanssa, joten hyviä vinkkejä tähän hommaan on saatavilla lähiympäristöstä aina tarvittaessa, ainakin jos pystyy käymään syvällisiä keskusteluja aiheesta samalla kun 3-vuotiaamme kiljuu päälle omia ajatuksiaan My Little Ponyista. Minut valittiin tiimin Uneliaaksi, koska iltavirkkuna, työssäkäyvänä pienen lapsen äitinä unitilanteeni ei aina ole kovin hyvä. Hereillä ollessani pidän Netflix-sarjoista, sushista, mäyristä ja flowparkkaamisesta.

Koronasta johtuneen viivästyksen ja toisen lapsemme syntymän takia en loppujen lopuksi päässytkään osallistumaan varsinaiseen hahmonkirjoitukseen, mutta olen ollut ideoimassa peliä alkuvaiheen suunnittelupalavereissa. Toimin myös ilmokummina ja olen tiimin käytettävissä sekalaisissa pikkujutuissa.

Venla W., 30, kirjoittaja

Minulle lankesi Jörön osa, kun ilmaisin, ettei kukaan kääpiöistä erityisesti puhuttele, ja etten ole varma, haluanko olla kääpiö. Olen empaattinen, enimmäkseen rauhallinen ja oikeasti ihan kiva tyyppi. Tällä haavaa olen töissä leipomossa, enkä toistaiseksi ole leipääntynyt hommaan. Elämäni iloja ovat cosplayn ja leffojen (ja sarjojen) ohella kirjoittaminen ja fanfiction. Larppaamisen pariin päädyin 2018. Eka pelini oli Epelin Olipa Kerran Tylypahkassa, ja rakkaus lajiin syttyi ensisilmäyksellä. Larpeissa rakastan hahmojen välisiä jännitteitä, kaikenlaisia romansseja, sekä epätodennäköisiä ystävyyksiä ja perheitä. Intempestus on ensimmäinen larppi, jonka teossa olen ollut mukana alusta alkaen. Aiemmin olen autellut hätätapauksissa.

Anni A-V., 20, kirjoittaja

Minä ilmaisin haluni olla tämän tiimin Ujo, sillä koen että se on yksi termi joka kuvaa luonnettani hyvin; olen ihan mukava ja ystävällinen, mutta varsinkin uusien ihmisten seurassa vähän arka ja hiljainen. Aloitin larppaamisen vuonna 2018 Epelin Olipa Kerran Tylypahkassa -aloittelijapelissä, ja se että Intempestus on nyt debyyttini larpinteon osalta tuntuu aivan mahtavalta sattumalta. Larppatessa (ja sitä kirjoittaessa) nautin suurista tunteista, dramaattisista juonista ja epätodennäköisistä ystäväporukoista. Opiskelen tällä hetkellä merkonomiksi, mutta haaveilen siitä että voisin vielä joskus tehdä töitä media-alalla. Koulun ohella luen paljon nuortenkirjoja, katson animea, harrastan cosplayta ja unohdun selaamaan TikTokia kolmeksi tunniksi.

Annu H., 30, kirjoittaja, ilmokummi ja workshop-vastaava

Minulla on melkeinpä pakonomainen tarve saada ihmiset nauramaan (tai edes hymähtämään), joten ei kai ihmekään, että leimauduin Lystikkääksi. Larppaamista on takana viitisen vuotta, ja oman larpintekourani aloitin OKT-larpista, jossa toimin toisena pj:nä ja yhtenä kirjoittajana. Hahmokirjoituksessa rakastan suuria sisäisiä dilemmoja, veikeitä ystävyyssuhteita ja uskottavia (eikä liian fantastisia) juonikuvioita. Tässä larpissa vastaan lisäksi workshop-päivästä, ja ryhmänohjauskokemusta olenkin kerryttänyt teatterin puolelta niin draamakasvatuksen opinnoista kuin ohjaajan ja kouluttajan tehtävistä. Offissa olen Puuskupuhin perikuva, jolle voi tulla juttelemaan mistä tahansa: tärkeintä minulle on, että kaikilla on hyvä ja turvallinen olo larpatessa ja ihan omana itsenään!