INTEMPESTUS-LARP

Aloittelijaystävällinen liveroolipeli

Info

Pelikokonaisuuteen kuuluu ennen peliä järjestettävä workshop-päivä sekä itse peliviikonloppu. Peliin otetaan enintään 42 pelaajaa ja toivomme saavamme mukaan runsaasti niin ensikertalaisia, aloittelijoita kuin kokeneitakin. Peliin voi hakea kuka tahansa larppauksesta ja pelin konseptista kiinnostunut ja 16 vuotta täyttänyt, kotipaikkakunnasta tai aiemmasta larppikokemuksesta riippumatta.

Pelimaksu on 42€ ja siihen sisältyy kahden yön majoitus leirikeskuksessa peliviikonloppuna, ruokailut, yhteisiä lavasteita sekä workshop-päivän ruokailu. Pelin budjetti julkaistaan kokonaisuudessaan pelin jälkeen. Pelin järjestäjien, kirjoittajien ja apulaisten ei tarvitse maksaa pelimaksua. Tampereen kaupunki tukee peliä nuorisotoimintaan jaetulla summalla. Maksutiedot välitetään osallistujille asian tullessa ajankohtaiseksi.

Ikäraja: 16 vuotta, joka hakijoiden tulee olla täyttänyt jo ilmoittautumishetkellä. Tästä ei voida ikävä kyllä joustaa. Alaikäiset pelaajat tarvitsevat virallisen luvan huoltajaltaan siten, että huoltaja täyttää muutaman kohdan ilmoittautumislomakkeeseen.

Huom: Intempestus-larppi on kokonaan päihteetön tapahtuma. Pelissä ei suvaita syrjintää tai häirintää. 

Pelin järjestää pirkanmaalainen Epel Larp ry Tampereen kaupungin Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen toiminta-avustuksen tuella. Epel Larp ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja voittoa tavoittelematta.

Workshop-päivä

Pelikokonaisuuteen kuuluvan workshop-päivän aika ja paikka tarkentuvat heti käytettävissä olevien tilojen selvitessä. Workshopissa esitellään pelin maailmankuvaa ja larppaamisen käytänteitä, vastataan kysymyksiin, tehdään kontakti- ja improvisaatioharjoituksia sekä tutustutaan vastapelaajiin ja pelin tekijöihin. Osallistuminen workshopiin on erittäin suositeltavaa, mutta ei ehdoton edellytys itse peliin osallistumiselle.

Peliviikonloppu

Intempestus pelataan Ahtelan nuorisoleirikeskuksessa (Ahtelantie 21, 21570 Sauvo) 3.-5.12.2021. Peliviikonloppu alkaa perjantaina klo 18, jolloin on aikaa tutustua pelipaikkaan ja vastapelaajiin ja pidetään alkubriiffi. Itse peli alkaa lauantaiaamuna ja jatkuu iltaan asti. Pelin päätyttyä tehdään purkua debriiffaten ja vietetään rennosti aftereita. Sunnuntaina siivotaan yhteisvoimin ja päästään lähtemään viimeistään klo 14. Viikonlopun aikataulu tarkentuu lähitulevaisuudessa ja siitä informoidaan pelaajille myös sähköpostitse.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai muuta asiaa, pelaajana tai huoltajana, ole rohkeasti yhteydessä tekijätiimiin oheiseen sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että me emme vastaanota ilmoittautumisia sähköpostitse.

Sähköposti: intempestuslarp@gmail.com