INTEMPESTUS-LARP

Aloittelijaystävällinen liveroolipeli

Info

Pelikokonaisuuteen kuuluu ennen peliä järjestettävä workshop-päivä sekä itse peliviikonloppu. Peliin otetaan enintään 42 pelaajaa ja toivomme saavamme mukaan runsaasti niin ensikertalaisia, aloittelijoita kuin kokeneitakin. Peliin voi hakea kuka tahansa larppauksesta ja pelin konseptista kiinnostunut ja 16 vuotta täyttänyt, kotipaikkakunnasta tai aiemmasta larppikokemuksesta riippumatta.

Pelimaksu on 45€ ja siihen sisältyy kahden yön majoitus leirikeskuksessa peliviikonloppuna, ruokailut, yhteisiä lavasteita sekä workshop-päivän ruokailu. Pelin budjetti julkaistaan kokonaisuudessaan pelin jälkeen. Pelin järjestäjien, kirjoittajien ja apulaisten ei tarvitse maksaa pelimaksua. Tampereen kaupunki tukee peliä nuorisotoimintaan jaetulla summalla. Maksutiedot välitetään osallistujille asian tullessa ajankohtaiseksi.

Ikäraja: 16 vuotta, joka hakijoiden tulee olla täyttänyt jo ilmoittautumishetkellä. Tästä ei voida ikävä kyllä joustaa. Alaikäiset pelaajat tarvitsevat virallisen luvan huoltajaltaan siten, että huoltaja täyttää muutaman kohdan ilmoittautumislomakkeeseen.

Huom: Intempestus-larppi on kokonaan päihteetön tapahtuma. Pelissä ei suvaita syrjintää tai häirintää. 

Pelin järjestää pirkanmaalainen Epel Larp ry Tampereen kaupungin Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen toiminta-avustuksen tuella. Epel Larp ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja voittoa tavoittelematta.

Workshop-päivä

Workshop järjestetään 21.11. Helapuiston nuorisokeskuksessa Tampereella (Arkkitehdinkatu 9). Paikalle pääsee ratikalla nro 3 ja bussilla nro 5. Aivan nuorisokeskuksen vieressä on ruokakauppa, josta voi hankkia itselleen päivän eväät, sillä järjestäjien puolesta workshopissa ei tarjoilla ruokaa. 

Workshopissa esitellään pelin maailmankuvaa ja larppaamisen käytänteitä, vastataan kysymyksiin, tehdään kontakti- ja improvisaatioharjoituksia sekä tutustutaan vastapelaajiin ja pelin tekijöihin. Osallistuminen workshopiin on erittäin suositeltavaa, mutta ei ehdoton edellytys itse peliin osallistumiselle.

Workshop-päivän aikataulu:

10.00 Aloitus 
10.15 Pelinjohto esittäytyy 
10.45 Nimikierros
11.00 Tutustumisleikkejä ja improa
12.00 Ohjattua kontaktoitumista
13.00 Larppauksen perusteet
14.30-15.00 Lopetus, vapaata hengailua
15.45 Kaikki ulos 

 

Peliviikonloppu

Intempestus pelataan Ahtelan nuorisoleirikeskuksessa (Ahtelantie 21, 21570 Sauvo) 3.-5.12.2021.

Pelipäivän aikataulut

Pelin puolesta teille tarjottavat ruokailut ovat tummennettuna aikatauluihin.

PERJANTAI
saapuminen klo 18
majoittuminen pelinjohdon ohjaamana
alkubriiffi klo 19
iltapala tarjolla klo 20
hiljaisuus klo 23

LAUANTAI
aamupala tarjolla klo 7.30-9.30 (huom! Mahdollisuus lopetella aamupala ingame)
propeissa päätalolla klo 8.30
peli alkaa klo 9.00
lounas klo 12-13
päivällinen klo 16-17
peli päättyy klo 19
loppubriiffi klo 19.30
Iltapalaa tarjolla klo 20
hiljaisuus klo 23

SUNNUNTAI
Aamupala klo 9
siivous alkaa klo 10
lähtö Ahtelasta klo 13.30

INGAME-aikataulu, jossa sekä ruokailut, että yleisemmin tiedossa olevat kerhot ja tapahtumat Pemberleyn vastaanottokeskuksella. Tämä aikataulun muistamisesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä tämä tulostetaan näkyvälle paikalle pelipaikalle, josta sitä pääsee tarkastamaan koska vain pelin aikana!

LAUANTAI
peli alkaa klo 9
työmessut alkaa kello 9
aamupala tarjolla klo 10
raamattupiiri klo 11
taideterapia klo 11
lounas klo 12-13
Tulevaisuus NYT -kokous klo 15
päivällinen klo 16-17
peli päättyy klo 19

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai muuta asiaa, pelaajana tai huoltajana, ole rohkeasti yhteydessä tekijätiimiin oheiseen sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että me emme vastaanota ilmoittautumisia sähköpostitse.

Sähköposti: intempestuslarp@gmail.com